ESPECTACLES





ARA MATEIX US OFERIM
:


- AVUI ÉS UN GRAN DIA: el senyor Ornitorinc després de molt temps de viure sol a la muntanya ha començat a enyorar algunes coses divertides que es poden fer en companyia d'altra gent i ha decidit que ja no pot esperar més, avui costi el que costi trobarà una festa major i segur que passarà un gran dia!

- EL SENYOR ORNITORINC VOL SER SANT JORDI: a la muntanya hi ha un munt de coses per fer, racons per descobrir, secrets per compartir i llegendes màgiques que ens poden convertir en allò que més ens agradaria ser. El senyor Ornitorinc no acaba mai de sorprendre's, i vosaldres, us ho perdreu?

- CONTES DEL MÓN: Viatjant a través dels contes podem conèixer les maneres de ser i de fer de la gent d'arreu del món. Tradicions, danses, jocs... Ho podem veure tot si ens animem a treure el cap per aquesta petita finestra.






dimarts, 29 de novembre del 2011

FINS SEMPRE, DOCTOR RIERA

Els que ja hi heu entrat altres vegades sabeu que aquest no és un bloc ni d’informació ni d’actualitat. Avui però, ens ha colpit la notícia de la mort sobtada del doctor Riera i volem aprofitar aquesta petita finestra al món per expressar-li el nostre més sincer agraïment.
Per nosaltres ell era, com reflectia la seva consulta, senzill, proper, pràctic, forjat amb l’experiència del pas de tants i tants nens. Tenia la fórmula màgica per aconseguir que entréssim amb cara de més o menys preocupació i sortíssim amb un somriure. Sempre atent, sempre amable, sempre disponible, sempre amb una resposta.
De cada visita a casa seva n’hagués pogut sortir una història, una anècdota, una reflexió, pròpies d’aquest bloc, perquè era una persona entranyablement peculiar, que mai deixava indiferent.

Vam aprendre amb una cançó que només els dracs viuen per sempre, quan els nens es fan grans, i avui la vida, ens ho ha tornat a recordar.

Fins sempre, doctor Riera, el trobarem a faltar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada