ESPECTACLES





ARA MATEIX US OFERIM
:


- AVUI ÉS UN GRAN DIA: el senyor Ornitorinc després de molt temps de viure sol a la muntanya ha començat a enyorar algunes coses divertides que es poden fer en companyia d'altra gent i ha decidit que ja no pot esperar més, avui costi el que costi trobarà una festa major i segur que passarà un gran dia!

- EL SENYOR ORNITORINC VOL SER SANT JORDI: a la muntanya hi ha un munt de coses per fer, racons per descobrir, secrets per compartir i llegendes màgiques que ens poden convertir en allò que més ens agradaria ser. El senyor Ornitorinc no acaba mai de sorprendre's, i vosaldres, us ho perdreu?

- CONTES DEL MÓN: Viatjant a través dels contes podem conèixer les maneres de ser i de fer de la gent d'arreu del món. Tradicions, danses, jocs... Ho podem veure tot si ens animem a treure el cap per aquesta petita finestra.






divendres, 29 de juny del 2012

FINAL DE CURS

Ja ha arribat l'estiu. S'ha acabat el curs, apreta la calor i tot fa olor de vacancetes. I el senyor Ornitorinc està molt fresquet a casa seva, dalt de la muntanya. Seguramet s'hi quedarà fins que sigui hora d'encetar un nou curs i tot i tothom torni al seu lloc de sempre. Mentrestant però acabarà de rumiar tot de coses que li ballen pel cap, així doncs, quan tingueu una estoneta, aneu treient el nas per aquí, mai se sap quan es pot trobar una sorpresa!

BON ESTIU!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada