ESPECTACLES





ARA MATEIX US OFERIM
:


- AVUI ÉS UN GRAN DIA: el senyor Ornitorinc després de molt temps de viure sol a la muntanya ha començat a enyorar algunes coses divertides que es poden fer en companyia d'altra gent i ha decidit que ja no pot esperar més, avui costi el que costi trobarà una festa major i segur que passarà un gran dia!

- EL SENYOR ORNITORINC VOL SER SANT JORDI: a la muntanya hi ha un munt de coses per fer, racons per descobrir, secrets per compartir i llegendes màgiques que ens poden convertir en allò que més ens agradaria ser. El senyor Ornitorinc no acaba mai de sorprendre's, i vosaldres, us ho perdreu?

- CONTES DEL MÓN: Viatjant a través dels contes podem conèixer les maneres de ser i de fer de la gent d'arreu del món. Tradicions, danses, jocs... Ho podem veure tot si ens animem a treure el cap per aquesta petita finestra.






dilluns, 26 de març del 2012

NOVA SESSIÓ DE CONTES A CAU D'ORELLA

En Pau és un nen inquiet i juganer que passa dies a l'estiu a casa dels seus avis, una gran masia on sempre queden racons i raconets plens de misteris per descobrir. Un dia va trobar, amagats en una capseta, dins un calaix de les golfes, els pèsols de la sort i gràcies al poder que tenien per fer volar la imaginació, va viure grans aventures.

Avui en Pau, ha compartit amb alguns dels vostres fills un parell de les seves històries i li ha agradat tant estar amb ells que els ha regalat un pesolet a cada ú. Si els veieu amb els ulls tancats apretant ben fort la mà que aguanta el pèsol, no els destorbeu, ja us explicaran més tard quin s'ha complert de tots els seus desitjos.

I si teniu més ganes de contes, ens veiem per Sant Jordi novament a la Biblioteca de Piera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada